Ivan Vila, nou president de Junts al Vallès Occidental

A més de Vila, també hi seran presents els rubinencs Carles Pujante i Èric Zaldívar

Junts per Catalunya ha passat per un procés d'eleccions per escollir les noves executives locals i comarcals. En aquest procés, el rubinenc Ivan Vila s'ha proclamat president de Junts al Vallès Occidental - Terrassa. A més de Vila, també hi seran presents els rubinencs Carles Pujante i Èric Zaldívar.

Vila ha explicat que es tracta d'una executiva "renovada, diversa transversal i amb una àmplia representació territorial", i que vol donar un impuls "en una nova etapa".

Elvira Guerrero encapçala l'executiva local a Rubí

Elvira Guerrero ha estat proclamada com a nova presidenta de l'executiva local, amb Carles Pujante com a Vicepresident, Ivan Vila com a Portaveu i Responsable d'acció municipal i Javier Fernández com a Secretari d'Organització. Guerrero, que va formar part de la llista de Junts a les municipals de 2023 com a número 2, ha fet el pas endavant i assegura que l'objectiu de la candidatura que lidera és "enfortir el partit a la ciutat i ajudar a obtenir uns grans resultats a les eleccions municipals de 2027".

A Rubí, la resta de l'executiva la completaran Mª Àngels Ruiz (Persones Afiliades), Josep Puigventós (Entitats, Llengua i Cultura Popular), Mª Àngels Rufé (Gent Gran), Manel Bamala (Cultura), Arnau Domènech (Sostenibilitat) i Javier Martínez (Relacions Veïnals).

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.