Juan José Giner, candidat del Partit Popular de Rubí a les eleccions municipals del 2023

El candidat popular ha destacat que el seu programa electoral es basarà en mantenir l'ordre públic i millorar la seguretat

Juan José Giner ha estat el candidat triat per a l'alcaldia de Rubí en les pròximes eleccions municipals pel Partit Popular. Giner, de 49 anys, està format en Ciències Polítiques i Administració Pública. A més, compta amb mestratges en electricitat i enginyeria industrials. Actualment, gestiona una empresa local amb 53 anys d'història.

Afiliat en el Partit Popular des de l'any 2007 va entrar en la Junta Local del partit en el 2010 i posteriorment va ser nomenat director d'acció política. A més, ha ocupat el lloc de secretari general en el 2018, i ara és president del Partit a Rubí.

El candidat, que combina la seva professió amb la política, ha explicat que es presenta amb l'objectiu de "millorar resultats i ser decisius en el govern de la ciutat". En aquest sentit, ha declarat que el seu "programa electoral es basarà en el manteniment de l'ordre públic i la millora de la seguretat ciutadana".

Giner també ha afirmat que "la candidatura del Partit Popular es basarà en els principis de llibertat, convivència i cultura de l'esforç. Així com la reducció d'impostos locals i l'atracció d'empreses a la ciutat"

Així mateix, el candidat dels populars assegura que des del partit se centraran a treballar en "el pla urbanístic, fonamental en la qualitat de vida dels rubinencs i per descomptat, en les ajudes per a les famílies treballadores, autònoms, comerços i empreses locals".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.