Juan López és l'alcalde accidental aquesta setmana

Durant el mes d'agost 5 regidors ocuparan aquest càrrec

Del 29 de juliol al 30 d'agost, l'alcaldessa de la ciutat, Ana María Martínez, delega les seves funcions en 5 regidors i regidores del Ple que aniran fent d'alcaldes o alcaldesses accidentals per setmanes.

Fins ara, han ocupat aquest càrrec Yolanda Ferrer Polo, 5a tinenta d'alcaldia i regidora de Serveis Socials, Programes Sectorials, Habitatge i Igualtat; Mª Carmen Cebrián Ordoñez, 2a tinenta d'alcaldia i regidora d'Hisenda i Serveis Econòmics, Ciutadania i del servei de Gent Gran Activa; i Rafael Güeto, regidor de Serveis a l'Empresa, Serveis Jurídics, Contractació, Planejament Urbà, Llicències i Disciplina i Mobilitat i Accessibilitat.

Aquesta setmana, del 17 al 23 d'agost, exercirà d'alcalde accidental Juan López Nuñez, 4t tinent d'alcaldia i regidor d'Esports, Obra Pública, Manteniment Urbà i Serveis Urbans.

Finalment, del 24 al 30 d'agost, ho farà el 1r tinent d'alcaldia, Moisés Rodríguez Cantón, regidor de Promoció i Dinamització Cultural, Projecció de la Ciutat, Comerç i Recursos Humans.