Junts vol instal·lar un Casal per a la Gent Gran al Mercat Municipal

L'alcaldable, Ivan Vila, proposa fomentar l'envelliment actiu i millorar la qualitat de vida dels més grans

Junts Rubí ha presentat una proposta innovadora per millorar la vida dels residents més grans de la ciutat. El candidat, Ivan Vila, ha anunciat els plans per instal·lar un Casal per a la Gent Gran a la planta superior del Mercat Municipal.

En diverses reunions amb l'Associació de la Gent Gran de Rubí, que actualment opera al Casal Cívic i Comunitari del carrer Magallanes, Ivan Vila ha rebut una resposta positiva sobre la proposta. L'associació considera que un nou Casal a la planta superior del Mercat Municipal permetria expandir les seves activitats i proporcionar més espais per a l'envelliment actiu.

"La planta de dalt del Mercat ofereix una oportunitat única per crear un espai vibrant i inclusiu per als residents més grans de Rubí. Aquesta ubicació privilegiada ens permetrà col·laborar estretament amb l'Associació d'Adjudicataris del Mercat i futurs estudiants de l'Escola d'Hostaleria", afirma Vila.

La proposta de Junts Rubí no es limita a la creació d'un Casal per a la Gent Gran. El seu pla inclou una sèrie de polítiques específiques per satisfer les necessitats diverses dels adults majors de la ciutat. Ivan Vila destaca la importància de segmentar les polítiques i adaptar-les a les diferents necessitats dels ciutadans, tenint en compte factors com l'edat, la salut i el grau de dependència.

Entre les altres propostes de Junts Rubí per millorar la vida dels residents més grans, s'inclouen l'aplicació de la Carta de Drets i Deures de la Persona Gran, la promoció de subvencions per a l'habitatge, la millora del transport públic amb l'opció de servei de bus a demanda i l'establiment d'un servei de taxi municipal. A més, es proposa donar suport a les xarxes solidàries d'acompanyament a les persones grans i prendre accions per combatre la bretxa digital.

Junts Rubí també té com a objectiu promoure espais de participació en la vida associativa que siguin inclusius per a persones de totes les edats. Es busca que aquests espais puguin ser gestionats per a la socialització i el benestar de les persones grans. Altres propostes inclouen la creació d'espais gastronòmics accessibles i de qualitat, el desenvolupament d'un carnet per a la gent gran amb descomptes i avantatges en serveis i establiments, i una revisió a fons de l'estat de la ciutat per millorar les voreres, places i carrers, així com la instal·lació de lavabos públics.

Iván Vila, i el president del Consell Nacional de Junts, Josep Rull, han dut a terme una passejada pel centre de la ciutat. Rull ha valorat molt positivament la feina de l'alcaldable de Junts i ha demanat un vot de confiança per ''construir un Rubí millor''.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.