Junts celebra el seu primer acte de campanya a Rubí amb Miriam Nogueras

Més d'un centenar de persones han assistit a l'esdeveniment

La formació de Puigdemont per Catalunya - Junts + ha celebrat el seu primer acte de campanya a Rubí. Ha estat present la portaveu del partit al Congrés, Miriam Nogueras, i el rubinenc Ivan Vila, el número 68 a les llistes del partit per a les eleccions del 12 de maig al Parlament de Catalunya i líder de la formació a la ciutat. L'esdeveniment ha tingut lloc a la plaça Clavé el divendres 26 d'abril a la tarda i més d'un centenar d'assistents s'ha reunit per escolar el mitin de la candidatura encapçalada per Carles Puigdemont.

Vila ha començat criticant el govern d'Esquerra Republicana i la manca de gestió al capdavant de la Generalitat. D'altra banda, Nogueras ha fet èmfasi en les seves tasques per Catalunya al Congrés i tot el que han assolit en els últims mesos.

L'acte també ha comptat amb els candidats de Junts pel Vallès, Marcel·lí Bosc (Matadepera) i Gemma Margarit (Viladecavalls), que han destacat el treball fet pel seu partit, tant a Catalunya com a Madrid.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.