Junts per Rubí presenta oficialment la seva candidatura

La llista està encapçalada per Jaume Buscallà i l'acte va comptar amb la presència d'Eduard Pujol, periodista i diputat de JxC

 

Junts per Rubí ha presentat oficialment la seva candidatura per aquestes eleccions municipals del 26 de maig en un acte a la plaça Pere Aguilera. L'acte ha comptat, a més de tots els membres de la llista i simpatitzants de la formació, amb la presència del periodista i diputat de Junts per Catalunya, Eduard Pujol.

 

La presentació ha començat amb la lectura d'una carta del conseller Josep Rull des de la presó llegida per número 4 de la llista Ivan Vila. "Aquest cop no podré ser amb vosaltres, no podré acompanyar Jaume Buscallà i la seva llista en l'inici de la campanya electoral. El Tribunal Suprem, assedegat de venjança i en un exercici d'arbitrarietat, m'ho impedeix. Però tota la meva força, tota la meva consciència, tota la meva ànima són aquí i ara amb vosaltres", són algunes de les paraules textuals extretes de la carta escrita pel conseller Josep Rull.

 

Durant l'acte, han intervingut Sònia Jorba (número 3) i Laura Vert (número 2). Aquesta última, vicepresidenta d'Òmnium Cultural a Rubí, ha assenyalat que "Catalunya sempre ha estat terra d'acollida però sovint el consistori actual relega la cultura catalana a un segon pla". Per la seva banda, Pujol ha destacat que "el millor discurs d'un alcaldable són les persones que formen part de la seva candidatura".

Jaume Buscallà amb Eduard Pujol a la presentació de candidatura de JxR
Jaume Buscallà amb Eduard Pujol a la presentació de candidatura de JxR | Redacció

 

"Volem canviar la ciutat al costat de la gent de Rubí i les seves entitats", ha assenyalat l'alcaldable de la formació per Rubí, Jaume Buscallà. El candidat també ha fet un repàs a les propostes electorals de Junts per Rubí en matèria d'habitatge i pisos buits, la manca d'aparcament, la necessitat d'augmentar els agents de policia així com els projectes de la formació pel que fa a cultura, formació professional dual i un nou pla de manteniment de la ciutat que tindrà especial atenció en les urbanitzacions.