Junts Rubí considera que s'ha de reformular la campanya de vals de descompte de Nadal

Segons el candidat de la formació, Ivan Vila, aquesta campanya no hauria de convertir-se en "una carrera per adquirir els vals"

La formació municipal Junts Rubí creu que s'ha de "revitalitzar" el comerç local de la ciutat i reformular la campanya de vals de descompte de Nadal.

"Valorem positivament les campanyes de vals de descompte i la dinamització que s'ha fet per cridar els clients a comprar al comerç local, però encara es pot fer molt més", ha dit Ivan Vila, candidat de la formació, a través d'un comunicat de premsa.

Segons Vila, la iniciativa 'Rubí s'ho val' hauria de permetre a tota la ciutadania accedir als descomptes en comptes convertir-se en "una carrera per adquirir els vals". Per fer-ho s'hauria d'augmentar la partida pressupostària per fer arribar vals a tots els rubinencs, "en una clara aposta de la formació pel comerç de proximitat".ndp comerç

Alhora, la formació també proposa instal·lar una ludoteca infantil d'entre 3 i 10 anys durant les festes de Nadal per facilitar la compra local. "L'objectiu és que es puguin fer les compres amb més tranquil·litat mentre els nens passen una estona jugant en un espai controlat. Aquesta és una iniciativa que s'ha provat a Badalona i ha funcionat molt bé", ha afirma Vila.

La formació també ha valorat positivament la iniciativa de NadalARTS, que ha decorat més d'un centenar d'aparadors de la ciutat, però opina que aquesta campanya s'hauria d'estendre als locals buits i, amb l'objectiu que més persones s'animin a obrir un comerç a Rubí, caldria instal·lar "pop-ups", és a dir, botigues efímeres on es puguin exposar els seus productes de manera temporal.

Finalment, Ivan Vila suggereix involucrar més les entitats i el talent rubinenc a la campanya de Nadal i que als eixos comercials de la ciutat es pugui realitzar un itinerari amb diferents actuacions de música, teatre o dansa, que permeti visibilitzar els artistes rubinencs i aconseguir atreure més compradors.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.