Junts Rubí engega el procés per escollir candidat per a les eleccions municipals de 2023

El resultat de les eleccions primàries de la formació es coneixerà en el termini de deu dies

La formació local Junts Rubí informa que ha iniciat aquest dilluns el procediment per escollir el candidat per a les eleccions municipals, que tindran lloc el maig de 2023.

Segons explica el partit a través d'un comunicat de premsa, la direcció executiva nacional de Junts per Catalunya ha aprovat a principis de setmana la convocatòria d'eleccions primàries i aquest dimecres, tots els afiliats rubinencs han rebut un correu electrònic per presentar les seves precandidatures en un procés que durarà tres dies.

Després de rebre i validar les precandidatures, començarà el període de recollida d'avals, que es farà de forma telemàtica, i en un termini d'uns deu dies es coneixerà el nom del candidat o candidata.

"Junts enceta aquest procés per començar a treballar en un projecte plural i que reculli diverses sensibilitats, que vol comptar amb la confiança i complicitat de la ciutadania".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.