Junts Rubí planteja beques per a les arts escèniques i per aprendre un tercer idioma

L’objectiu de la proposta és ajudar una part de la ciutadania en situació vulnerable i als centres de formació

Ivan Vila, candidat a alcaldable de Junts Rubí per a les pròximes eleccions municipals del 28 de maig, proposa que l’Ajuntament faciliti beques per sufragar les despeses de matrícula per a infants i joves de la ciutat que vulguin aprendre arts escèniques (teatre, música o dansa), i també per aquelles persones desocupades o en situació d’ERTO que per al coneixement d’un tercer idioma.

Per a la formació local, l’objectiu és ajudar una part de la ciutadania en situació vulnerable i als centres de formació. Així ho ha explicat Vila en roda de premsa, acompanyat d’Elvira Guerrero i Manel Bamala, número 2 i 5 respectivament de la llista electoral.

Vila ha recordat que el poder adquisitiu d’una bona part de la ciutadania ha disminuït i existeix un segment de població infantil i adolescent en situació precària que necessita determinats recursos que no sempre té a l’abast.

“Això ho reconeix el mateix Pla Local d’Infància i Adolescència”, explica el candidat de Junts, qui destaca la importància de l’activitat extra curricular com són les arts escèniques i que cap nen o nena deixi de fer-ho per raons econòmiques. “Les activitats extraescolars són un element molt important de cohesió i ajuda a evitar comportaments de risc entre els joves. Per això considerem que és vital garantir-ho”.

D’altra banda, la formació local també proposa beques d’idiomes per a infants, joves, aturats i persones en situació en ERTO. Vila ha destacat la importància d’un tercer idioma per integrar-se en el mercat laboral, ja que és una de les competència transversals més demandades en el mercat, i dotar de “majors competències” als rubinencs.

“Les dues beques tenen un doble objectiu, ajudar a les escoles d’idiomes que estan passant també una mala situació a causa de la crisi i els hi pot incrementar el nombre d’alumnes i donar suport a les persones vulnerables de la ciutat perquè ningú quedi exclòs”, ha conclòs el candidat de Junts Rubí.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.