El nou partit Más País presenta la seva candidatura a Rubí

Juanan Geraldes, cap de llista per Més Barcelona, ha presentat aquesta trobada oberta amb format d’assemblea

La campanya del nou partit Más País ha arribat aquest dissabte al matí a Rubí. Aquesta jornada, que s’ha celebrat al carrer Joan Puig número 9, ha estat presentat per Berta Ballester, candidata número 2 en la llista per Más País a Barcelona i Jordi Castillejo, rubinenc que va desè en la candidatura. També, en la primera part de l’acte, ha estat present Juanan Geraldes, cap de llista per Més Barcelona, qui ha posat com a punt clau de la seva candidatura l’eix verd: “Nosaltres som una candidatura verda i, per tant, per nosaltres, el tema de l’ecologisme no és un apartat del programa sinó que vehicula tot el programa i això ho unim amb feminisme i amb justícia social.”

IMG 7800

Geraldes ha expressat la seva opinió respecte la situació actual a Catalunya i creu que la millor manera de resoldre-la és “en primer lloc, parlar amb tots els partits polítics i després incloure tots els sectors socials i econòmics per sortir de la situació, per marcar unes línies de treball que siguin compartides i de consensos”. Aquest nou partit, liderat per Íñigo Errejón, reuneix un seguit de propostes que el diferencien de la resta de partits, com per exemple les jornades laborals de 4 dies o 32 hores, o el dret de vot a partir dels 16 anys.

IMG 7805

Aquesta candidatura vol donar un cert protagonisme a l’àrea metropolitana de Barcelona i, per aquesta raó, han presentat la seva campanya a Rubí, perquè creuen “que l’àrea metropolitana és un dels motors econòmics no només de Catalunya, sinó de tot l’estat espanyol i que ha d’estar representada com a tal políticament”, ha expressat el cap de llista per Més Barcelona.