El Partit Popular demanarà al Ple un pla de seguretat específic per Les Torres

També volen que es compleixi l'ordenança de neteja viària amb mesures per evitar pintades i actes vandàlics

Des del Partit Popular han explicat que en els últims anys el barri de Les Torres ha experimentat un "retrocés en la seva qualitat de vida, així com un augment de la inseguretat, l'incivisme i la brutícia". Així s'ho han fet saber els ciutadans a través d'instàncies, portals i xarxes socials. Asseguren que aquesta situació és per falta de recursos humans i materials de part de les forces i cossos de seguretat local i autonòmiques.

Per aquest motiu, al proper Ple municipal d'octubre demanaran estudiar la implementació d'un model policial que ofereixi més presència policial i seguretat pels veïns, que es realitzin inspeccions als bars i comerços per comprovar que tinguin totes les llicències en vigor. També demanen que es facin aquestes inspeccions als pisos per evitar la sobreocupació dels habitatges de la zona.

La segona moció que han presentat demana el compliment total de l'ordenança de neteja viària. En aquest text volen que es prenguin mesures per evitar que les pintades i els actes vandàlics deixin un paisatge incívic a la ciutat. Per això proposen crear un equip de neteja específic per aquestes pintades, que es compleixi l'ordenança per la qual els infractors estan obligats a restaurar els béns que s'hagin fet malbé i la creació de tallers perquè el grafiti no sigui vist de manera negativa i impulsar-lo des de l'educació, la llibertat i el respecte a la ciutadania.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.