Patxi López dona suport a l'alcaldessa Ana María Martínez

El portaveu del PSOE al Congrés dels Diputats elogia la gestió de Martínez i destaca la importància de la justícia social del partit

Ana María Martínez, l'alcaldessa de Rubí i candidata a les eleccions del 28 de maig, ha rebut el suport del portaveu del PSOE al Congrés dels Diputats, Patxi López, durant la seva visita a la ciutat.

El portaveu del PSOE ha elogiat la feina de Martínez durant els seus vuit anys de mandat i l'ha rebatejat com a "l'alcaldessa de la gent". A més, ha afirmat que els socialistes estan motivats i orgullosos de poder governar fent justícia social i mirant a la gent als ulls.

Durant la seva estada a Rubí, Patxi López ha passejat amb Martínez per la Fira de la Cervesa i el Formatge per poder gaudir de la varietat gastronòmica que ofereix la mostra. Martínez, per la seva banda, ha valorat positivament l'inici de la campanya i ha assegurat que Rubí està millor ara que fa quatre anys.

La candidata socialista ha remarcat que en el pròxim mandat volen fer possible la segona transformació de la ciutat i ha pronosticat que el PSC a Rubí obtindrà uns resultats encara millors que els de les darreres eleccions.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.