Pere Aragonès: "Necessitem que després de vint anys hi hagi un canvi a la ciutat"

El motiu de la visita ha estat donar suport al candidat republicà, Xavi Corbera, a les eleccions municipals de 2023

Aquest dissabte a la tarda, a la plaça de la Nova Estació, s'ha celebrat un acte per donar suport a Xavi Corbera, portaveu d'Esquerra Rubí i candidat a les eleccions municipals de 2023. El president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, ha fet acte de presència per fer costat a l'aspirant, juntament amb prop d'un centenar de persones.

"Per mi és un honor ser avui a Rubí, poder visitar la ciutat i comprovar de nou l'energia de la seva ciutadania", ha confessat Pere Aragonès. "Estic convençut que treballant de valent, com sabem fer la gent republicana, posant-hi la millor de les actituds i la màxima de les ambicions, aconseguirem guanyar el maig de 2023 les eleccions municipals de Rubí", ha declarat.

Pere Aragonès (esquerra) xerrant amb en Xavi Corbera (dreta) abans de l'acte. FOTO: Arnau Martínez

Pere Aragonès (esquerra) xerrant amb en Xavi Corbera (dreta) abans de l'acte. FOTO: Arnau Martínez

El president de la Generalitat de Catalunya ha remarcat que "si continuen governant els de sempre, es continuarà fent el de sempre. Perquè es facin coses diferents, per tornar a posar Rubí al mapa del país, aprofitant l'extraordinari capital que té aquesta ciutat, necessitem un canvi".

També ha dit que s'han de prendre decisions, pensant en el millor per la ciutat. Ha parlat de fer una "transformació verda, social, feminista i democràtica". Ha afirmat que estaran "al costat de la gent gran i la jove" i que, per fer-ho, es necessiten "serveis i espais públics de qualitat". Ha mencionat el canvi climàtic, la importància de les energies renovables i l'aposta per la cultura.

L'esdeveniment ha començat amb una conversa, micròfon en mà, entre Montse Soler i Marta Esparza, regidores del grup municipal d'ERC, on han parlat de com era Rubí abans, de l'evolució que ha patit i, sobretot, d'en Xavi Corbera, que l'han descrit com una persona honesta, treballadora, visionaria, amb energia i lideratge.

El portaveu d'Esquerra Rubí i candidat a les eleccions municipals de 2023 ha parlat de tot el potencial i de les oportunitats que té la ciutat, dels problemes per arribar a final de mes de les famílies rubinenques (ha apuntat que el 42% en tenen) i, sobretot, ha insistit que "s'ha de deixar enrere aquests vint anys del mateix govern que no avança".

"El món ha canviat, cal afrontar els reptes del segle XXI, amb un govern del segle XXI, per situar a Rubí al segle XXI. Hem de ser valents i no fer res no és una opció", ha sentenciat. Ha mencionat la necessitat d'una transformació ecològica, democràtica, feminista, amb les dones com a protagonistes del canvi, i econòmica. Per acabar, ha elogiat el seu equip de treball, presentat com el canvi del qual s'ha parlat durant tot l'acte, i ha assegurat que són "persones capacitades que pensen dedicar els millors anys de la seva vida a la ciutat".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.