El PP culpa l'equip de govern municipal de "treure ferro" al problema de la inseguretat a Rubí

Juan José Giner, representant dels populars a la ciutat, demana la dimissió de la regidora de seguretat

Contundent comunicat del Partit Popular de Rubí, que demana la dimissió "immediata" de la regidora de seguretat, Marta Oliva, i acusa l'equip de govern, format per PSC i En Comú Podem de "treure ferro al problema de la inseguretat" a la ciutat.

Segons els populars, no s'estan posant en marxa mesures per solucionar l'augment de la criminalitat i sovint es tracten a fets aïllats, o s'intenta traslladar la responsabilitat a altres administracions.

Juan José Giner, representant del PP Rubí, considera que la manca de seguretat en el municipi de Rubí ha estat una de les qüestions més debatudes durant tota la legislatura, ja que "Rubí és una de les ciutats amb majors índexs de criminalitat de Catalunya", i s'ha remés a les xifres que facilita trimestralment el Ministeri d'Interior.

Giner també ha assenyalat les ocupacions il·legals, l'incivisme, les plantacions de marihuana a les urbanitzacions, les baralles i tràfic de drogues, "que denuncien fins i tot els mateixos mitjans de comunicació".

El portaveu dels populars denuncia la falta d'efectius policials als carrers, "la pèrdua de la unitat canina i la policia rural", i que no s'hagi posat en marxa unes oficines d'atenció policial per a la ciutadania.

Per últim, lamenta que no s'hagi previst un major increment de places de policies locals per cobrir les jubilacions i "no aprofitar la taxa de reposició del 115% que ens permet l'article 19.5 de la Llei 6/2018 del 3 de juliol, de Pressupostos Generals de l'Estat per al 2018".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.