El PP demana un augment immediat dels efectius policials davant la pujada de la criminalitat

Juan José Giner ha tornat a demanar la dimissió de la regidora de seguretat

Aquest dissabte ha tingut lloc un acte on Juan José Giner, representant local del partit, juntament amb el president provincial del PP, Manu Reyes, i la diputada i portaveu al parlament de Catalunya, Lorena Roldán, han denunciat la falta d'eines i efectius policials davant l'augment de la criminalitat a Rubí.

Segons els populars, el ciutadà ha quedat desprotegit davant l'augment de l'incivisme al municipi a causa d'una "actitud irresponsable" de l'Ajuntament, que asseguren ha reduït la presència policial i ha perdut la policia rural i la unitat canina.

Juan José Giner ha remarcat la problemàtica de les ocupacions, donat que a la ciutat hi hauria al voltant de 800 habitatges ocupats, i ha reivindicat la importància de "recuperar el principi d'autoritat" que han perdut les forces i els cossos de seguretat de l'estat.

El representant local també ha defensat el pla de mesures contra l’ocupació il·legal del seu partit, que proposa iniciatives com “el desallotjament en menys de 24 hores dels ocupes, recuperar el delicte d'usurpació de béns o immobles, prohibir l’empadronament de cases ocupades o endurir les penes d'ocupació”.

La diputada Lorena Roldán també ha lamentat que no s’hagin posat en marxa la creació d’oficines “anti ocupes”, on la ciutadania pugui tenir un assessorament davant d’aquesta situació, com sí que s’ha fet a la Comunitat de Madrid.

Els representants del PP han deixat clar que als debats de política general, que tindran lloc al parlament de Catalunya d’aquí a dues setmanes, prioritzaran les propostes per acabar amb "l’onada de criminalització" que pateixen molts municipis de la província, on s’inclou Rubí, segons les dades trimestrals que aporta el Ministeri d’Interior.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.