El PP demana un Consell Escolar Municipal extraordinari pel cas del Duc de Montblanc

El Partit Popular demana de manera "urgent" la convocatòria d'un CEM per aclarir els successos

Després que la setmana passada els sindicats educatius del Vallès Occidental demanessin la dimissió de la directora del Duc de Montblanc per presumptes casos d'assetjament al professorat, el Partit Popular de Rubí s'ha pronunciat i demana a l'Ajuntament que convoqui de manera urgent un Consell Escolar Municipal (CEM) extraordinari per aclarir els fets i impartir les mesures necessàries.

Més info: Els sindicats denuncien presumpte assetjament a alguns professors del Duc de Montblanc

Els sindicats denuncien que la direcció que es va instaurar al centre fa un any i mig, ha creat un ambient laboral "molt negatiu", en el qual la "desconfiança i el menysteniment" envers la feina d'una part dels treballadors són "constants". De moment, El Departament d'Educació ha explicat que inspecció educativa està fent seguiment del conflicte.

En aquest sentit, el grup municipal ha explicat en un comunicat que "no podem mirar cap a un altre costat quan s'està produint una degradació institucional d'un dels instituts de la nostra ciutat". És per això que demanen que es convoqui un CEM amb urgència i insten a la resta de grups del ple a que donin suport a la seva proposta.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.