El PP lamenta la "falta d'ambició" amb el projecte del Centre d'Alta Resolució de Rubí

El Partit Popular demana al govern municipal que continuï amb les negociacions per tenir un hospital de referència a la ciutat

Fa uns dies coneixíem la notícia que a Rubí tindríem un nou centre sanitari, concretament un Centre d'Alta Resolució Sanitària. Aquest anunci ja està portant reaccions de l'oposició i de la població. En el cas del Partit Popular de Rubí, ha titllat de "poc ambiciós" el projecte i ha demanat al govern municipal que no deixi de banda les negociacions per aconseguir un hospital de referència a la ciutat.

En aquest sentit, el partit ha recordat la reivindicació històrica que significa aquest hospital per al municipi. "Si s'han tornat a obrir les negociacions per a construir un hospital a Rubí, considerem que aquest ha de ser de referència, i capacitat per a acollir i tractar de la millor manera possible als habitants de tres ciutats. Rubí, després de tants anys de lluita per aconseguir un hospital propi, no pot ni ha de conformar-se amb la proposta minimalista de la creació d'un Centre d'Alta Resolució", han detallat des del grup municipal.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.