El PP proposa que els cossos de seguretat tinguin el gimnàs gratuït

El partit assegura que l'accés lliure a piscines i gimnasos municipals és "una inversió" per a la ciutat

El Partit Popular de Rubí presentarà una moció en el pròxim ple d'abril per demanar a l'Ajuntament que valori la gratuïtat o la rebaixa de la quota dels gimnasos i les piscines de titularitat pública per als cossos de seguretat.

Que els agents de la Policia Local, els Bombers i els membres dels serveis de Protecció Civil que presten servei en el municipi o resideixen en ell ho tinguin més fàcil per estar en forma significa que podran prestar un millor servei a la ciutadania. Així ho ha explicat el grup municipal en un comunicat.

Juan José Giner, el portaveu dels populars a Rubí ha recordat que "la naturalesa del treball d'aquests servidors públics exigeix un alt nivell d'aptitud física i resistència, ja que tots ells s'enfronten de manera quotidiana a situacions que requereixen respostes ràpides, enèrgiques i eficaces". Giner també ha assenyalat que l'accés lliure d'aquests professionals a piscines i gimnasos municipals és "una inversió" perquè una ciutat amb agents en òptima forma física és una ciutat "més segura i amb més benestar".

"La presència d'agents en bona forma física incrementa la percepció de seguretat dels veïns, una cosa que a Rubí és més que necessari", ha conclòs el portaveu.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.