El PP de Rubí demana dedicar-li a Miguel Ángel Blanco un carrer de la ciutat

El president de la formació local convida a la resta de partits de la ciutat a sumar-s'hi a la iniciativa

El Partit Popular de Rubí ha fet saber que el seu president, Juan José Giner, ha demanat a l'Ajuntament de Rubí dedicar-li un carrer o espai públic de la ciutat a Miguel Ángel Blanco, jove regidor dels populars a Ermua, que va ser segrestat i assassinat per la banda terrorista ETA quan tenia 29 anys.  

Giner ha explicat a través d'una nota de premsa que ha iniciat una recollida de signatures "per exercir pressió" i aconseguir que l'equip de govern, format per PSC i En Comú Podem, acceptin la petició “per valent que és símbol de la llibertat". És per això que el pròxim dimecres 13 de juliol, de 18 a 20 h, col·locaran carpes per aconseguir signatures a l'avinguda de Barcelona, cantonada amb Pere Esmendia. 

Giner ha assegurat que des del Partit Popular ja se li ha demanat a l'alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, que l'Ajuntament realitzi un homenatge pel 25è l'aniversari de la mort del regidor, i ha recordat que és necessari que els joves sàpiguen qui era Miguel Ángel Blanco i què va ocórrer en les tràgiques 48 hores "que van commoure la societat espanyola". 

Per aquest motiu, també convida a la resta de partits polítics de la ciutat que se sumin a la iniciativa i demana "unitat política i compromís" perquè donin suport a un canvi de nomenclàtor i la ciutat tingui un carrer dedicat al regidor assassinat per ETA. 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.