El PP de Rubí demanarà instal·lar una xarxa de banys públics a la ciutat

La moció es presentarà al proper ple municipal del 7 de setembre

El grup municipal del Partit Popular de Rubí ha fet pública la moció que presentarà al proper ple municipal del 7 de setembre de 2023. En aquesta proposta sol·liciten a l'equip d'Ana María Martínez la instal·lació d'una xarxa de banys públics per a la ciutat.

Des del partit, liderat per Juan José Giner, afirmen que volen portar endavant aquesta idea després de tenir reunions amb associacions veïnals, agents de la societat civil i diferents entitats. A més, diuen que aquesta iniciativa és necessària perquè la població de Rubí està envellida, ja que les persones de més de 65 anys supera a la de menys de 15. Tenen com a objectiu "facilitar unes instal·lacions de banys públics per a millorar la qualitat en les activitats de passeig per a la nostra ciutat. Hem de millorar les infraestructures dels rubinencs perquè Rubí sigui una ciutat més atractiva, transversal i agradable".

Al comunicat denuncien que la ciutat no disposa de banys a la via pública, i que a conseqüència, "algunes zones de la ciutat s'han convertit en improvisats urinaris públics creant zones d'insalubritat".

D'aquesta manera, demanaran que s'efectuï un estudi jurídico-tècnic per a la seva construcció i que busquin les fórmules més adients perquè aquest servei sigui gratuït per a tota la ciutadania de Rubí.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.