El PSC demana el vot per a continuar avançant en drets

Els socialistes han demanat el vot per a no tornar a una Espanya en "blanc i negre"

El dimarts 11 de juliol a les 19h, es va celebrar l'acte de campanya del Partit dels Socialistes de Catalunya al Teatre Municipal La Sala. Va comptar amb la presència de l'alcaldessa, Ana María Martínez, la terrassenca Alba Soldevilla, la presidenta del Congrés dels Diputats, Meritxell Batet, i del cap de l'oposició al Parlament de Catalunya, Salvador Illa. Al míting van assistir a prop d'uns tres-cents assistents. 

L'esdeveniment va començar amb les paraules d'Ana María Martínez. L'alcaldessa va voler enfocar les seves paraules als avenços socials que ha fet el govern de Pedro Sánchez, com l'eliminació del copagament farmacèutic, l'increment de l'SMI i la baixada de l'atur. A més, s'ha atribuït mèrits com les transformacions que està vivint Rubí gràcies als Fons Next Generation de la Unió Europea, que s'han repartit des de Madrid. Ha volgut acabar la seva intervenció en què no hem de fer ni un pas enrere amb els drets conquistats els darrers anys i agafar com a exemple a la nostra ciutat on hi són més de cent nacionalitats que viuen en cohesió. "Derechos o derecha", ha concluït. 

La número quinze a la llista del PSC per Barcelona, Alba Soldevilla, ha reconegut que és una de les primeres vegades que parla en públic. Ha fet èmfasi en totes les millores que h'han fet al Vallès gràcies a les polítiques socialistes de Sánchez, com la reprendre les obres de la Ronda Nord, les reformes a Rodalies o la inversió per a convertir a Rubí i Sant Cugat en referents de ciència i innovació. La terrassenca ha demanat el vot per a no tornar a una Espanya en "blanc i negre". 

Per altra banda, la cap de llista al Congrés per Barcelona, Meritxell Batet, ha volgut començar les seves paraules donant l'enhorabona a l'alcaldessa de Rubí per la feina feta durant aquests anys. El seu discurs s'ha centrat a parlar sobre el debat cara a cara de Pedro Sánchez amb Feijóo, dels pactes del PP amb Vox i evitar les mesures d'austeritat dels governs populars. Ha destacat que els drets de les dones i el col·lectiu LGTBIQ+ estan en joc, i per salvar-los, cal anar a votar massivament a la seva formació. A més, la presidenta del Congrés ha afirmat que "Pedro Sánchez se la va jugar per Catalunya perquè avui puguem viure en convivència, encara que això li restés vots". 

 

Meritxell Batet a La Sala de Rubí. FOTO: P.S.
Meritxell Batet a La Sala de Rubí. FOTO: P.S.

Salvador Illa ha sigut l'últim a intervenir i ha fet un discurs per la mateixa línia que les seves companyies. Ha destacat els bons resultats del PSC a Catalunya i la tornada de la seva hegemonia a molts municipis de Barcelona. També ha fet dures crítiques al PP pel seu bloqueig al Consell General del Poder Judicial (CGPJ) i la falta de credibilitat dels seus dirigents per llençar notícies falses a través dels debats televisats. 

L'acte es va tancar al ritme de la cançó "People have the power" i els socialistes es van fer fotos amb els seus afins a la sortida. 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.