Rafael Güeto és l'alcalde accidental de Rubí d'aquesta setmana

Durant tot el mes d'agost, els diferents tinents d'alcalde faran les funcions d'alcalde accidental

Aquesta és la tercera setmana de designacions de l'alcaldia accidental de Rubí, amb motiu de les vacances de l'alcaldessa Ana María Martínez. L'edil que s'encarregarà de les seves funcions entre el 16 fins al 22 d'agost serà Rafael Güeto, el segon tinent d'alcaldia i regidor del Districte 1, de Planificació Urbana, Sostenibilitat i Serveis Municipals, i de Serveis Jurídics i de Govern Obert. 

La temporada de descans de l'alcaldessa s'estendrà durant tot l'agost, on els tinents socialistes es repartiran una setmana cadascun les tasques d'Ana María Martínez. La setmana passada es va ocupar d'ostentar el càrrec Moisés Rodríguez, el primer tinent d'alcaldia i regidor del Districte 4, de Projecció de la Ciutat, de Promoció Cultural, d'Innovació, de Desenvolupament Econòmic i de Recursos Humans.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.