El regidor Rafael Güeto es converteix en president del Consorci de Residus del Vallès Occidental

La ciutat també comptarà amb la representació al Consorci de l'edil socialista Juan López

El rubinenc Rafael Güeto, segon tinent d'alcaldia i regidor del Districte 1, de Planificació Urbana, Sostenibilitat i Serveis Municipals, i de Serveis Jurídics i de Govern Obert; es converteix en el nou president del Consorci de Residus del Vallès Occidental. El socialista afronta el càrrec, que deixa l'exalcalde de Matadepera, Nil López, amb nous reptes de futur i amb la finalitat de la valorització dels residus de la comarca.

Güeto té diferents objectius per a complir al nou mandat, com els de transformar les plantes de tractament per adequar-se a la nova situació mediambiental, complir la llei de Residus i sòls contaminants, i continuar avançant en l'àmbit del reciclatge.

Al regidor rubinenc, li acompanyaran a les vicepresidències l'alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer, i l'alcalde de Vacarisses, Toni Massanes. A més, la nostra ciutat també comptarà amb la representació de l'edil socialista Juan López, el quart tinent d'alcaldia i regidor del Districte 3, d'Obra Pública, de Manteniment Urbà i d'Esports de Rubí. El Consorci el conformen 19 ajuntaments de la comarca, escollits pels municipis del territori. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.