Respecte a les declaracions de l'alcaldessa, Esquerra Rubí considera que "no és moment de demagògia"

El grup de l'oposició mostra preocupació per la gestió de la crisi del coronavirus a Rubí i atribueix al "nerviosisme del govern municipal" les declaracions d'Ana María Martínez

Esquerra de Rubí ha emès un comunicat després que l'alcaldessa de Rubí enviés una carta a la consellera del Departament de Salut on exigia accions "contundents" a les residències de gent gran i afirmés que "està deixant morir els nostres avis i àvies".  El grup municipal manifesta la seva preocupació "per aquestes paraules tan greus de qui ostenta la màxima responsabilitat de la ciutat. Atribuïm aquestes acusacions al nerviosisme del govern municipal i ens preocupa que no tinguin la capacitat de gestionar la situació de crisi en què es troba Rubí, com sí han fet altres municipis catalans. En aquests moments ens calen dirigents que no defugin responsabilitats i tinguin capacitat de resoldre les situacions més difícils".

Segons el partit de l'oposició, liderat per Xavier Corbera, "ara no és moment de demagògia, ni d'utilitzar la situació per fer campanya política (...) El mateix dia que el PSOE i Podemos envien centenars de milers de treballadors a la feina, posant en perill la salut de tots, ens estranya i ens preocupa que el govern municipal utilitzi qüestions tan sensibles per defugir les pròpies responsabilitats". 

Esquerra, "malgrat aquestes declaracions impròpies d'una alcaldessa", assegura que continua a disposició del servei de la ciutat "per assolir l'objectiu comú".

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 850 388 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.