Roberto Martín, candidat de Ciutadans per a les eleccions municipals de Rubí de 2023

Per al candidat, l'objectiu és acabar amb la inseguretat a la ciutat

Aquest dissabte, el president de Cs al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, ha fet pública la decisió del Comitè Autonòmic del partit de confiar en Roberto Martín per a les eleccions municipals de 2023. "Ha tingut una bona gestió, ha incorporat gent jove a l'equip municipal, és un home que té una mentalitat molt regeneradora "ha dit Carrizosa. També ha mencionat que "Cs és la garantia que pot evitar que l'Ajuntament acabi amb un pacte de PSC i ERC"


Martín, de 41 anys, actualment és el portaveu de Cs a l'Ajuntament de Rubí. Es torna a presentar a les eleccions amb un programa que abordarà la inseguretat, la neteja de la ciutat, la construcció d'habitatge protegit i l'obertura de microcrèdits per a comerciants, autònoms i petites empreses per tal que puguin contractar personal i rebaixar l'actual taxa d'atur, ha explicat.


Abordar el tema de la delinqüència i inseguretat a la ciutat és el seu principal objectiu, "hem denunciat permanentment la inseguretat que pateixen els nostres barris perquè és estrany el punt de la ciutat on no hàgim patit un conflicte, hem demanat treballar conjuntament un pla contra l'okupació" ha mencionat.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.