El rubinenc Ivan Vila serà el número 68 a les llistes Junts + Puigdemont per Catalunya

Vila es va presentar com a cap de llista a la candidatura rubinenca de Junts dels passats comicis municipals

El rubinenc Ivan Vila serà el número 68 de les llistes Junts + Puigdemont per Catalunya a la circumscripció de Barcelona, a les pròximes eleccions del 12 de maig de 2024. Així s'ha anunciat el dissabte 6 d'abril a Elna (França), on s'ha fet públiques les llistes de les 4 demarcacions del territori.

Vila diu que "és un honor formar part de la llista del president Puigdemont. Aportant la veu de Rubí i de la comarca al projecte. Junts som garantia de bon govern i ambició nacional. Estic convençut que el retorn del president Puigdemont és el retorn de la millor Catalunya, i junts aconseguirem la gran victòria de país que Catalunya mereix."

El rubinenc es va presentar com a cap de llista als comicis municipals del 28 de maig de 2023 a la ciutat. La candidatura de Junts a Rubí va treure el 4,85% dels vots, per la qual cosa es va quedar fora del consistori perquè no van superar la barrera del 5% mínima per aconseguir representació.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.