El rubinenc Jordi Arnaiz anirà a les llistes de Comuns-Sumar a les eleccions al Parlament

El regidor anirà el número 49 de la llista que encapçala Jéssica Albiach

El rubinenc Jordi Arnaiz anirà a les llistes de Comuns-Sumar a les eleccions al Parlament del 12 de maig. Al març va ser nomenat regidor d'Habitatge i Memòria Democràtica a Rubí, i ara passarà a formar part de la candidatura que encapçala Jéssica Albiach.

Arnaiz serà el número 49 a la llista dels Comuns a la circumscripció de Barcelona. La butlleta la completa noms de personalitats de la política molt conegudes, com l'exalcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i l'exministre d'Universitats, Joan Subirats.

El regidor rubinenc és una figura molt destacada del sindicalisme de Comissions Obreres en els últims anys. A les eleccions municipals del 28 de maig, va ser el número 4 de les llistes d'En Comú Podem de Rubí. Després que Ànnia Garcia deixés l'acta com edil, es va convertir en regidor de l'Ajuntament de Rubí, just quan la formació va pactar entrar en un govern de coalició amb el PSC.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.