El rubinenc Moisés Rodríguez anirà a les llistes del PSC a les eleccions del 12M

Rodríguez anirà el número 39 de la llista encapçalada per Salvador Illa

El regidor i primer tinent d'alcaldia, Moisés Rodríguez, anirà el número 39 a les llistes del Partit Socialista per als comicis del 12 de maig al Parlament Català. Així ho ha aprovat la Comissió Executiva del partit, que es va reunir el dimarts 2 d'abril.

El Vallès Occidental tindrà una representació considerable en aquestes eleccions, amb 11 candidats de la comarca dins de la llista, 5 homes i 6 dones. De fet, 4 d'ells se situen entre les primeres posicions.

El primer secretari del PSC de Sabadell i actual diputat, Pol Gibert, ocupa el número 7. Eva Candela, actual cap de llista a Terrassa i regidora a l'Ajuntament de la cocapital del Vallès occidental anirà al número 10. Al número 14 s'incorpora l'actual alcaldessa de Badia, Eva Menor, també diputada provincial i responsable de l'Àrea de desenvolupament econòmic i turisme de la diputació. Tancant aquests primers noms es troba David González tinent d'alcalde de Cerdanyola i diputat al parlament, al número 23.

Continuant amb la llista està el ja mencionat Moisés Rodríguez, regidor de Rubí a la posició 39. Al número 42 trobem a la regidora de Barberà Mònica Maya; al número 53, Jesús Arasanz, candidat a Vacarisses; al 56 la tinenta d'alcalde de Castellar del Vallès, Yolanda Rivera; al 66, la tinenta d'alcalde de Polinyà, Mari Carmen Berenguer; al 76 la regidora de Castellbisbal, Clàudia Cano i, finalment, el militant de Santa Perpètua Àlex Mayer serà suplent 4.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.