La rubinenca Sònia Jorba, número 28 de Junts per Catalunya el 10-N

Sònia Jorba era la número 3 de Junts per Rubí a les darreres eleccions municipals

La rubinenca Sònia Jorba, candidata de Junts per Rubí a les darreres eleccions municipals, forma part de la llista de Junts per Catalunya per als comicis generals del 10 de novembre, en el número 28.

Jorba és molt coneguda entre els rubinencs per haver estat al capdavant d’una emblemàtica pastisseria familiar de la ciutat durant 12 anys, tot i que també s’ha dedicat a la gestió empresarial i selecció de personal.

Els presos polítics Jordi SànchezQuim FornJosep Rull i Jordi Turull encapçalaran les candidatures de Junts per Catalunya per Barcelona, Girona, Tarragona i Lleida, respectivament, en les eleccions al Congrés del 10-N. La llista de Barcelona tindrà com a segona de Jordi Sánchez a Laura Borràs, i en el número 28 a Sònia Jorba.

Pel que fa al Senat, Roger Español serà el cap de cartell per Barcelona, i repeteixen Jami Matamala per Girona, Mayte Rivero per Lleida i Héctor Lòpez Bofill per Tarragona.

Contra la sentència, independència

Des de Junts per Rubí han organitzat per demà a les 19:30 h a l'auditori del Museu Vallhonrat una trobada amb Jaume-Alonso Cuevillas, on presentarà el seu llibre '1 judici (polític) i 100 preguntes'.