Set regidors rubinencs formaran part del Consell Comarcal del Vallès Occidental

El Ple de Constitució se celebrarà el 14 de juliol

El Ple de Constitució del Consell Comarcal del Vallès Occidental es farà el proper divendres 14 de juliol a les 12 del migdia. L'acte se celebrarà a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Terrassa, on prendran possessió del seu càrrec els regidors que seran consellers durant el mandat 2023-2027. La renovació del plenari sorgeix després de les eleccions municipals del 28 de maig, on formen part les forces polítiques amb més representació del conjunt de ciutats i pobles vallesans.

Dels trenta-nou consellers del Consell, set són regidors rubinencs. Com a titulars estaran: Rafael Güeto (actual regidor de Planificació Urbana, Sostenibilitat i Serveis municipals a Rubí; PSC-CP), Montse Soler (ERC-AM), Nerea Andrés (VOX), Andrés Medrano (ECP-Confluència) i Juan José Giner (PP). Per altra banda, com a suplents hi seran: Marta Oliva (actual regidora d'Acció Comunitària, Serveis Econòmics i Contractació; PSC-CP) i Juan Carlos Boronat (PP). 

El Consell Comarcal queda representat amb 14 escons del PSC-CP, 7 d'ERC-AM, 5 de Junts per Catalunya-CM, 3 de VOX, 3 d'ECP-Confluència, 3 del PP, 2 de Tot per Terrassa i 2 de Coalició Alternativa Municipalista. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.