Sumar - En Comú Podem celebra un acte de campanya a la plaça Clavé

El miting ha comptat amb la participació de la cap de llista de la formació per Barcelona, Aina Vidal

El dilluns 10 de juliol a les 19h a la plaça Clavé, s'ha celebrat un acte de campanya de Sumar - En Comú Podem, de cara a les eleccions generals del pròxim 23 de juliol. L'acte ha comptat amb la participació de la cap de llista de la formació per Barcelona, la diputada Aina Vidal, de Conchi Abellán, secretaria general de Podem Catalunya i rubinenca, i dels regidors d'ECP a Rubí, Andrés Medrano i Ànnia Garcia. El míting ha tingut a prop d'una cinquantena d'assistents i ha durat més d'una hora. 

L'acte ha començat amb les paraules d'Ànnia Garcia, número 2 a l'Ajuntament de Rubí dels comuns. Ha fet al·lusió a la ubicació de l'esdeveniment per a parlar de la història d'Anselm Clavé i l'Aurora, el nom previ de la plaça, i el llegat que van deixar aquestes dues personalitats al llegat de la ciutat. A més, ha trencat una llança per a defensar la cultura, després de la censura de diferents representacions teatrals a municipis d'Espanya. Per altra banda, el cap de llista d'ECP-Confluència a les eleccions locals del 28 de maig, Andrés Medrano, ha parlat de la importància d'una llei de dependència per a millorar les condicions de vida. "Dignifica l'atenció a la dependència, un sector demonitzat que treballa en condicions precàries. Afavoreix un model que permet una vida el màxim independent possible". També ha defensat altres mesures com la reducció de la jornada a 32h setmanals de cara al 2030. 

Conchi Abellán ha fet un discurs centrat a les polítiques feministes d'Irene Montero al Ministeri d'Igualtat. A més, ha fet nombroses referències a Podem i ha criticat durament a Esquerra Republicana, especialment a Gabriel Rufián, per les seves declaracions en contra de Yolanda Díaz i per obviar la gravetat del tancament del servei d'urgències del Cap Antón de Borja els dissabtes.

Aina Vidal a l'acte de la plaça Clavé de Rubí. FOTO: Pablo Sánchez-Montañés
Aina Vidal a l'acte de la plaça Clavé de Rubí. FOTO: Pablo Sánchez-Montañés

 

Per acabar, la candidata a la circumscripció de Barcelona, Aina Vidal, ha començat el seu discurs amb paraules d'agraïment als presents. S'ha emocionat al parlar d'Abellán i el seu camí juntes a la vida política. Vidal ha atacat a Feijóo i Abascal, i ha afirmat que els drets de les dones i el col·lectiu LGTBIQ+ estan en joc en un govern conservador. Ha fet una defensa de les polítiques d'habitatge i laborals fetes durant aquests quatre anys de govern i ha acabat el seu discurs dient que "Rubí és clau per a obtenir la màxima representació al Congrés. El diumenge 23J tothom ha d'anar a votar".

La formació política de Sumar es presenta com a nova marca a les eleccions generals després d'arribar a un acord amb Podemos, Más País, Compromís i d'altres. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.