Toni García tornarà a ser el candidat de Veïns per Rubí

La formació municipal renova la seva imatge de cara a les eleccions municipals de 2023 i anuncia parades informatives pels barris i urbanitzacions

El grup municipal Veïns per Rubí anuncia que el seu portaveu actual, Toni García, tornarà a ser el candidat del partit per a les eleccions municipals que tindran lloc en el mes de maig de 2023, després de presentar-se com a única candidatura en el procés de primàries.

"Ens presentem amb un projecte allunyat dels interessos partidistes, perquè no tenim ningú que ens digui que hem de fer o no, l'únic interès és millorar la ciutat: la seguretat, la neteja, transparència, participació ciutadana i prioritzar el verd urbà, que està com està", ha dit García en roda de premsa. 

El portaveu del partit i candidat en els pròxims comicis que decidiran l'alcalde de cada ajuntament, ha assegurat que "molts veïns mostren el seu esgotament perquè sembla que sempre governen els mateixos". En aquest sentit, ha recordat com la formació municipal va ser la sorpresa de les eleccions del 2015 i com "aquests set anys d'experiència ens han permès veure en primera línia les mancances i oportunitats perdudes des de fa 20 anys, amb un clar exemple com és el POUM". 

García ha recordat com fins ara el partit s'ha desmarcat o abstingut d'assumptes que marquen l'ordre del dia dels plens municipals però que no tenen "relació directa amb els problemes de la ciutat" i ha destacat que el partit és l'única alternativa "viable, cent per cent local" i rubinenca. 

Canvi d'imatge i carpes informatives
 

D'altra banda, Sonia Gómez, vocal de la formació, ha explicat que la formació ha fet un canvi d'imatge mantenint el color verd corporatiu, "per representar la natura i sostenibilitat", dos factors claus per al partit.

Segons Gómez, la nova imatge del partit pretén projectar actitud oberta i inspirar escolta, ja que "per xarxes i al carrer ens arriba el descontentament de la ciutadania, que no se sent escoltada per l'administració".

En aquest sentit, la vocal ha avançat que el grup municipal començarà un tour de carpes per barris i urbanitzacions de la ciutat "perquè la gent s'acosti i escoltar-los (...) que tothom pugui participar en aquest programa i que se'l faci seu".

La primera de les carpes estarà instal·lada aquest dissabte a l'avinguda de Castellnou, entre les 10 i les 14 h. "No volem convèncer de res", ha assegurat Gómez, per afegir que s'ha començat a Castellnou perquè representa les urbanitzacions "una mostra molt clara de la deixadesa del govern".

Les següents carpes informatives tindran lloc el 6 de maig, de 17 a 20 h, a la plaça nova del Mercat; el 7 de maig, de 10 a 14 h, al carrer de les Basses 25-29; el 14 de maig, de 10 a 14 h, a la cantonada del carrer Francesc Macià amb Pere Esmendia; i, el 18 de maig, de 17 a 20 h, a l'avinguda de Castellbisbal amb Topazi.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.