Veïns per Rubí demana la millora de la senyalització viària a la ciutat

Des del partit expliquen que és imprescindible mantenir l'ordre de la mobilitat de vehicles i de vianants per a mantenir la seguretat viària

El grup municipal de Veïns per Rubí presentarà al ple d'abril una moció per millorar la senyalització viària a la ciutat. Des del partit expliquen que és imprescindible mantenir l'ordre de la mobilitat de vehicles i de vianants, així com garantir la comunicació necessària amb els usuaris per a mantenir la seguretat viària.

En aquest sentit, volen que es creï un manual de senyalització urbana específic per a Rubí en el termini d'un any, que es realitzi un estudi de l'estat de tota la senyalització i que es revisi que tots els itineraris estiguin actualitzats. "És important tenir un control de l'estat de tota la senyalització al municipi, per evitar riscos i garantir la seguretat", han afirmat en un comunicat.

A més, amb l'objectiu de fomentar la mobilitat a peu, demanen que es faci de nou la senyalització de camins escolars per a tots els centres educatius del municipi i que s'implanti en tots els barris, no només els del centre, senyalització per indicar la distància i temps de recorregut a peu dels punts de referència de la ciutat, ja que moure's caminant representa més del 60% dels desplaçaments interns.

Finalment, i continuat amb la sostenibilitat i la inclusió, demanen que s'incorporin mòduls per a invidents en tots els semàfors. "Rubí disposa de 42 encreuaments amb semàfors, el que suposa més de 180 unitats, de les quals 61 d'elles incorporen mòdul per a invidents, essent desitjable que tots aquests semàfors estiguin adaptats", han explicat en el text.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.