Veïns per Rubí demanarà que es pacifiqui totalment l'avinguda de l'Estatut

La formació proposarà que es creï una mesa de treball amb tots els grups municipals per a conèixer els criteris de redacció dels diferents projectes

El Grup Municipal de Veïns per Rubí (VR) ha fet una roda de premsa per a demanar al pròxim Ple de l'Ajuntament, que se celebrarà el dimarts 25 de juliol, que es comprometi amb la pacificació total de l'avinguda de l'Estatut. La via és de titularitat pública des de l'any 2019. 

La formació de Toni Garcia demanarà al consistori que es liciti de forma immediata els treballs d'execució de les obres de millora de l'avinguda, compromesos entre la Plaça Agricultura i el carrer Galícia. A més, instarà a l'equip d'Ana María Martínez que posi fi a la primera fase de les obres de pacificació i es doni més continuïtat als treballs de renovació. 

Per altra banda, proposaran que es creï una mesa de treball amb tots els grups municipals per a conèixer els criteris de redacció dels diferents projectes. A més, demanarà als partits que es comprometin amb la iniciativa i donin suport a aquesta proposta durant els anys d'aquest mandat i dels propers si s'allarga el procés. 

VR considera que malgrat algunes millores que s'han fet a la via, com la semaforització dels punts més conflictius o la reducció a la velocitat màxima de 30km/h, no és suficient. Consideren que no ha de ser una un tram de pas entre Sant Cugat i les carreteres de Terrassa i Sabadell, i volen convertir-la amb voreres amples, gran densitat d'arbrat i amb zones de descans. 

El passat 26 d’octubre de 2022 es va publicar la licitació per a la “redacció, direcció Facultativa i coordinació de Seguretat i Salut per al Projecte bàsic i executiu del Projecte d’adequacions de millora urbanística a l’avinguda de l’Estatut”. Té un cost de referència de 825.688,27€

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.