Veïns per Rubí presentarà una moció per modernitzar els polígons industrials de la ciutat

Des de la formació consideren que l’antiguitat dels polígons industrials és un dels grans problemes

El grup municipal de Veïns per Rubí presentarà en el ple municipal del mes de  juny una moció per acordar la redacció d’un nou Pla director de polígons d’activitat econòmica a Rubí que, segons la formació, hauria d’iniciar-se en el termini de sis mesos i comptar amb la participació de tots els actors econòmics, polítics i socials.

Des del partit expliquen que la ciutat disposa d’onze polígons d’activitat econòmica, vuit dels quals són anteriors als anys noranta. “L’antiguitat dels polígons és un dels grans problemes i es fan imprescindibles plans d’inversions ambiciosos: en aquest sentit, en els últims anys s’han realitzat algunes actuacions puntuals, vinculades majoritàriament als plans d’inversió financerament sostenibles, però són absolutament insuficients”.

 

Veïns per Rubí considera que els polígons també han de presentar un estat adequat de conservació per fer-los atractius per a les empreses i “continua sent necessari el manteniment periòdic i ben planificat, especialment de calçades i voreres”.

També informen que un altre tema pendent és l’elaboració d’un pla de mobilitat específic per als polígons, que hauria de tenir en l’accessibilitat i la distribució de mercaderies i els vehicles de transport per tal de complir amb l’objectiu d’aconseguir una mobilitat sostenible.

“En aquests moments vivim un moment complicat en el sector industrial, amb el tancament d’unitats de negoci de grans multinacionals, i amb els efectes derivats de la pandèmia de la Covid-19, motiu pel qual es fa encara més necessari que els nostres polígons industrials siguin més atractius, més moderns, amb més serveis, i més competitius en relació amb altres polígons d’altres municipis.”

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.