Veïns per Rubí presentarà una moció per reclamar el servei de Correus a Sant Muç

Per al partit local és "una contradicció i un greuge comparatiu" que el servei postal no arribi a la urbanització

La formació municipal Veïns per Rubí informa que presentarà una moció en el pròxim ple municipal del mes de maig per reclamar el servei de Correus a la urbanització de Sant Muç.

El partit local explica que el servei postal no arriba a Sant Muç perquè Correus argumenta que es tracta d'un entorn disseminat o especial, però això és "una contradicció i un greuge comparatiu", i recorden que hi ha altres urbanitzacions similars dins el mateix municipi o en altres de l'entorn que sí el tenen. 

Amb aquesta moció, el grup municipal vol reclamar novament a la CNMC i a Correus que garanteixin el servei postal universal a la urbanització de Sant Muç. "Hem de lamentar que els últims 20 anys cap govern municipal hagi sigut capaç d’acompanyar als veïns i veïnes de Sant Muç, amb el suport jurídic de l’administració local, per aconseguir aquest servei bàsic", han dit a través d'un comunicat de premsa. 

Un veí de Sant Muç explica que han d'anar a recollir les cartes a caselles postals que va habilitar l'associació de veïns o apartats postals a Correus, servei pel qual han de pagar més de 70 euros l'any. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.