Xavier Corbera anuncia que no tornarà a encapçalar la llista d'ERC a Rubí

L'edil continuarà sent regidor fins al final del mandat

Xavier Corbera anuncia que no tornarà a encapçalar la llista d'ERC a Rubí. Segons com ha avançat al Diari de Rubí, l'alcaldable d'Esquerra Republicana de Catalunya des de 2016, decideix no tornar a presentar-se com a número 1 de la formació als comicis locals de 2027.

L'edil continuarà sent regidor fins al final del mandat, encara que al setembre, Montse Soler agafarà el relleu de portaveu al Ple municipal. Corbera porta al capdavant del partit des de fa 8 anys, els quals han aconseguit molts bons resultats als comicis de Rubí: en 2019 van aconseguir el seu màxim històric amb 7 regidors i en 2023, 5.

TOT Rubí ha pogut parlar amb Xavier Corbera per a conèixer la seva decisió. L'actual portaveu dels republicans ens ha dit que la seva etapa a la política municipal ha tingut com a objectiu que la ciutadania pogués viure millor. A més, afirma que tenia previst dedicar només una part de la seva vida en aquest projecte, que ha viscut amb molta il·lusió, però que és hora que noves persones de la formació puguin ser una opció de canvi per a la ciutat.

Ens ha confirmat que més endavant, com a partit assembleari, la militància escollirà qui els representarà. Corbera diu que "ERC és un partit molt ric en persones i tinc la garantia que ho faran molt bé".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.