10 joves d'FP Dual s'incorporen a la plantilla municipal durant 9 mesos

Són alumnes que cursen cicles de grau superior i mitjà a l'Institut l'Estatut i el de la Serreta

L’Ajuntament de Rubí informa que 10 nois i noies que estudien FP dual s'han incorporat a la plantilla municipal amb un contracte de treball de 9 mesos. L'alumnat contractat està cursant cicles de grau superior i mitjà a l'Institut l'Estatut i la Serreta, i s'han sumat als serveis de joventut, escoles bressol, serveis socials o informàtica.

L'estada dels joves al consistori es divideix en dues fases: en la primera, de 100 hores, l'alumnat ha realitzat pràctiques per adaptar-se al funcionament de l'administració i, en finalitzar aquest període, l’1 de setembre, ha començat l'estada remunerada en modalitat de contracte laboral durant 900 hores.

Divendres passat l’alcaldessa Ana María Martínez, el regidor d’Educació, Víctor García i la regidora de serveis Informàtics, Annabel Cuesta, van donar la benvinguda a la segona promoció d'alumnes que treballen a la l'Ajuntament de Rubí a través de la modalitat Dual de la FP.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.