12 anys i mig de presó per qui va assassinar el comerciant de la plaça Onze de Setembre

També haurà d'indemnitzar als familiars de la víctima amb 360.000€

El passat novembre del 2023 va començar el judici per a l'home acusat d'assassinar un botiguer després de robar-li una ampolla de rom i un altre noi que l'acompanyava. Ara s'ha fet pública la sentència, que condemna a l'acusat principal d'assassinat a 12 anys i sis mesos de presó i a pagar 200.000 euros a la dona de la víctima i 160.000 euros als seus pares. L'altre noi que no va participar en l'assassinat perquè va fugir en direcció contrària, però que també va participar del furt, haurà de pagar una multa de 45 euros.

Més info: Mor un home a Rubí, després de ser atacat amb una arma blanca

El Ministeri Fiscal demanava inicialment 21 anys de presó per al principal acusat, 18 per delicte d'assassinat amb traïdoria i 3 per robatori amb violència amb ús d'instrument perillós. Finalment, s'ha arribat als 12 anys i mig a canvi de la confessió de l'acusat. L'home fa dos anys que està en presó preventiva, temps que s'haurà de restar a la condemna total.

Tot va començar la matinada del 8 d'octubre de 2021, quan un home pakistanès que regentava una botiga d'alimentació a la plaça Onze de Setembre va sortir corrent darrere de dos nois que li van robar una ampolla d'alcohol. Un d'ell va marxar en direcció contrària, però l'altre el va apunyalar i una estona més tard va morir dessagnat. Aquest fet va consternar els veïns de la zona i molts d'ells van voler mostrar les seves condolences amb un altar improvisat a la mateixa botiga.

Més info: Veïns de Rubí consternats per la mort del botiguer a la plaça Onze de Setembre
 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.