L'Ajuntament de Rubí ha obert 239 expedients de llicències d’activitats durant el 2022

Rubí Empresa ha acompanyat la creació de 33 empreses en el darrer any, que han generat 38 llocs de treball

L’Ajuntament de Rubí informa que ha obert 239 expedients de llicències d’activitats durant el 2022, 16 més que durant el 2021. A més, la Finestreta Única Empresarial de Rubí ha gestionat durant l’any passat 6.214 tràmits, la xifra més alta dels últims cinc anys. 

Segons el consistori, durant l’any passat, el servei d’emprenedoria de Rubí Empresa ha acompanyat la creació de 33 empreses, per sota de les 41 de 2021, però per sobre de les xifres dels quatre anys anteriors. Aquestes 33 empreses creades al 2022 han generat 38 llocs de treball.

Rubí Empresa ha acompanyat les persones emprenedores en tot el procés de creació empresarial: la definició de la idea, la planificació del projecte i la posada en marxa de l’empresa. De les 33 empreses creades, 30 s’han donat d’alta a través del Punt d’Atenció a l’Emprenedor, un servei que facilita la constitució de l’empresa, afavorint que totes les gestions necessàries es puguin tramitar de manera telemàtica. 

Nou espai web

Rubí Empresa ha estrenat recentment un nou espai al web municipal, que culmina la migració dels continguts dirigits a les persones empresàries a la pàgina web de l’Ajuntament de Rubí. Així, integra tota la informació dirigida al teixit empresarial rubinenc i a les noves empreses que valoren instal·lar-se a Rubí. Des del nou espai web es pot demanar cita a Rubí Empresa, demanar dades en línia i accedir a tota la informació sobre la ciutat, tràmits, assessorament i ajuts, entre d’altres.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.