La 23a Bicicletada del Mercat reuneix prop de 400 participants

Enguany, la jornada ha comptat amb una actuació de zumba, un grup d'sketchers rubinencs i l'estand d'Oncolliga

Com ja és tradició, Rubí ha celebrat aquest diumenge la popular Bicicletada del Mercat. En aquesta 23a edició, han participat al voltant de 400 persones de totes les edats que han pogut gaudir d'un matí d'esport i suport al comerç local.

La passejada ha iniciat a la plaça del Mercat i ha acabat al mateix punt. Hi havia dues rutes possibles, una més curta recomanada per a famílies amb menors de sis anys i una més llarga per a la resta. Com sempre, la bicicletada ha estat amenitzada en tot moment per la companyia La Tal, que ha sigut l'encarregada d'animar amb música i humor tot el recorregut.

Un cop els participants anaven arribant, els hi esperava una beguda i un entrepà de botifarra. A més, totes les persones amb dorsal han entrat en el sorteig d'un lot de productes de les parades del Mercat.

Bicicletada del Mercat 2023. FOTO: E.L.

Bicicletada del Mercat 2023. FOTO: E.L.

A banda d'això, aquest any com a novetat també ha col·laborat The Community Dance Center, que ha fet ballar a tothom que hi havia a la plaça amb una animació participativa de zumba. També hi havia un grup d'sketchers rubinencs, un grup relativament nou a la ciutat que han immortalitzat el moment de reunió i diversió dels ciutadans amb els seus dibuixos a peu de carrer. L'estand de l'Oncolliga també ha estat present en aquesta jornada, fent la seva labor de difusió i conscienciació sobre la situació de les persones amb càncer i la de les seves famílies o cuidadors.

L'activitat ha estat organitzada per l'Associació d'Adjudicataris del Mercat Municipal de Rubí amb la col·laboració del Servei de Comerç, Mobilitat i Esports de l'Ajuntament, en la que també hi col·laboren diferents botigues i comerços de la ciutat.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.