278 rubinenques han sigut ateses enguany per violència masclista

El Servei d’Informació i Atenció a les Dones de la ciutat detecta que estan emergint més casos de violència sexual

La violència masclista no entén de classe social, edat o nivell d'estudis. A Rubí, el Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) ha atès entre els mesos de gener i octubre 278 rubinenques, de les quals 123 han accedit per primer cop al servei. La majoria de dones ateses tenen entre 30 i 49 anys, un 71% dels casos tenen a veure amb casos de violència física i més d’un 33%, amb la violència psicològica. Més d’un 14% presenta violències múltiples. El servei detecta que estan emergint més casos de violència sexual, que ja representen un 14% de les atencions al SIAD.

 

L’Ajuntament de Rubí, a través del Servei d’Igualtat ha preparat diversos actes durant tot el mes de novembre, que tindran com a acte central la tradicional lectura del manifest per a l’erradicació de la violència de gènere aquest dijous 25 novembre (17 h), que anirà a càrrec de persones joves a la plaça Pere Aguilera. 

Més info: Rubí enceta un mes d'activitats per combatre la xacra de la violència masclista

Manifestació contra la violència masclista

D'altra banda, s'ha convocat una manifestació, que sortirà a les 19 h del Rubí Forma, i que recorrerà els carrers de la ciutat contra la violència masclista. 

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.