Gairebé 3.000 nens han participat en el ball escolar del Dia Internacional de la Dansa

Els nens, de primer a quart de primaria de les escoles de Rubí, han ballat a la Rambla del Ferrocarril, a l'era de Ca n'Oriol i a l'amfiteatre del Castell

Aquest dimecres 26 d'abril, l'alumnat de primer a quart de primària de gairebé totes les escoles de Rubí ha participat a la tradicional ballada dels centres educatius amb motiu del Dia Internacional de la Dansa, que es commemora el 29 d'abril.

L'acte, organitzat per l'Esbart Dansaire de Rubí amb la col·laboració de l'Ajuntament, s'ha dedicat al centenari de l'Esbart. Com l'any passat, els balladors i balladores han actuat en tres espais de manera simultània: la rambla del Ferrocarril, l'era de Ca n'Oriol i l'amfiteatre del Castell. 

 

Els nens i nenes de primer i segon de primària han interpretat el Ball de la civada, el Ball de cascavells de Cardona i una cançó del musical El petit Príncep. L'alumnat de tercer i quart han fet el ball de l'Indiot, el Ball de Bastons Rigodons i el tema Abril. L'espectacle ha culminat amb el ball de Gitanes.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.