4 itineraris alternatius a Rubí perquè els patinets elèctrics no circulin per l'illa de vianants

Durant aquesta setmana s’està col·locant la senyalització vertical i s’està pintant l'horitzontal

L’Ajuntament de Rubí anuncia que ha dissenyat quatre itineraris alternatius pensats perquè les bicicletes i els patinets elèctrics puguin circular per la ciutat evitant passar per l’illa de vianants, on tenen prohibida la circulació.

Així, s’ha establert els següents itineraris, que connecten la ciutat nord-sud i sud-nord:

  • Estació – Escardívol, passant pel carrer General Prim, carrer Virgili, plaça Salvador Allende i carrer Terrassa.
  • Escardívol – Estació, passant pel passeig Pau Claris, carrer Santa Llúcia i carrer Historiador Serra.
  • Estació – Escardívol, passant pel carrer García Lorca (Celler), carrer Sant Isidre, carrer Nou i carrer Prat de la Riba.
  • Estació – Biblioteca Mestre Martí Tauler, passant pel carrer Pintor Coello (Celler), carrer Sant Isidre, plaça Bonaventura Josa i carrer Torrent de l’Alba.

Desmuntar-se quan es passa per espais de convivència

Durant aquesta setmana s’està col·locant la senyalització vertical i s’està pintant l'horitzontal perquè bicicletes i vehicles de mobilitat personal (patinets, rodes i plataformes elèctriques, segways, hoverboards) puguin seguir aquests recorreguts alternatius.

A més, el consistori explica que també es reforça la senyalització que indica a les persones que utilitzen aquests vehicles que han de desmuntar quan passen per l’illa de vianants i per aquells espais de convivència com la plaça Doctor Guardiet o la plaça Onze de Setembre.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.