40 persones han donat sang a la Biblioteca municipal

Els paradistes del Mercat municipal també col·laboren en la campanya de Banc de Sang

Aquest dimarts 28 de juliol 40 persones han donat sang a l’Auditori de la Biblioteca Mestre Martí Tauler de Rubí. És la segona vegada que la donació s’organitza en aquest espai. Segons Banc de Sang, per a quatre donants aquesta ha estat la primera vegada que ho han fet. 

A més, aquest estiu hi ha previstes dues noves campanyes de donació de sang a l’Auditori de la Biblioteca municipal. La més propera serà l’11 d’agost, de 10 a 14 h i de 16:30 a 20:30 h, i posteriorment l’1 de setembre, amb l’horari pendent de confirmar.

Un cop més, i per garantir les mesures de seguretat sanitària i evitar aglomeracions, les persones interessades en fer les seves aportacions hauran de reservar hora.

Els donants disposen de gel esterilitzant, han de guardar una distància mínima d’un metre i mig amb la resta de persones i tenen un bolígraf d’un sol us per emplenar el qüestionari, entre d’altres.

 

Els paradistes del Mercat municipal col·laboren amb Banc de Sang

Els paradistes del Mercat de Rubí s'han sumat a la campanya de 'Multiplicat' de Banc de Sang per aconseguir més donacions a l'estiu, un dels mesos més complicats i amb les reserves més baixes. Amb aquesta iniciativa els paradistes animen i proposen a tothom qui vulgui, el repte d’aconseguir que 10 persones del seu entorn donin sang. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

L'Associació d'Adjudicataris del Mercat Municipal de Rubí, aquest estiu, estem molt contents de col·laborar amb el #BancdeSangITeixits @donarsang 💉 Estarem presents a les 3 sessions que es faràn a la @bibliotecammt 3️⃣ dates: 📍28 de juliol (tarda) 📍11 d'agost (tot el dia) 📍1 de setembre (tot el dia) RECORDEU QUE HEU DE FER RESERVA PRÈVIA AQUÍ👇 https://www.donarsang.gencat.cat/ca/vull-donar/cita/ Aquest estiu, han enjegat una altra acció. Proposen a tothom qui vulgui, el repte d’aconseguir que 10 persones del seu entorn donin sang al juliol i agost, utilitzant el ‘Multiplicador’, una eina que ens permet crear un enllaç propi per a compartir amb amics i familiars i animar-los a reservar hora. Des del web donarsang.gencat.cat/multiplicat podem crear la imatge i el nostre enllaç i compartir-lo directament des de Whatsapp o xarxes socials amb el nostre entorn. A més, cada cop que algú reservi hora a través nostre rebrem un correu electrònic que ens avisarà que hem sumat una nova donació al repte. #donarsang #donarsangrubi #etsIMPRESCINDIBLE #etsun10 #cosesxulesquefemalmercat #colaboracionsdelmercat #ensagrada #mercatmunicipalderubí #rubicity

A post shared by AAMercatMunicipalRubi (@aamercatmunicipalrubi) on

 

 

 

Qui pot donar sang?

Donar sang salva vides ja que les transfusions de sang són imprescindibles per a tractaments de càncer, accidents, parts amb complicacions, etc. 

Pot donar sang qualsevol persona sana entre 18 i 70 anys que pesi més de 50 quilos. Tot i això, hi ha uns quants factors que ho poden condicionar i des de Banc de Sang han preparat un test ràpid per saber si es compleixen amb tots els requisits. 

 

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.