4.000 rubinencs reben el 2023 a la plaça del Dr. Guardiet

Pocs incidents durant la festa, a excepció de la intoxicació etílica de dos adults, i molèsties en habitatges en la majoria d'intervencions de la Policia local

Al voltant de 4.000 rubinencs van celebrar la festa de Cap d’Any organitzada per l’Ajuntament a la plaça del Doctor Guardiet. Així ho informa el consistori, qui assegura en els moments de major afluència es van registrar fins a 2.000 assistents de manera simultània.

La vetllada va estar amenitzada pel DJ Setaquehabla i es va realitzar a la plaça de l'església de Sant Pere, en comptes del Celler, com s'havia fet habitualment en els darrers anys. La celebració va arrencar a dos quarts d’una de la matinada, després de les campanades, i es va allargar més de tres hores, amb un repertori musical amb diversos gèneres.

A més, el públic també es va poder divertir amb un fotomaton on podien enregistrar vídeos de 360 graus i descarregar-los als seus mòbils com a record. 

Pocs incidents destacats

Pel que fa incidents, des de l'Ajuntament informen que la nit va transcórrer amb normalitat, a excepció de l’atenció de dues persones majors d’edat per intoxicació etílica. 

A la resta de la ciutat, la nit de Cap d’Any també va ser força tranquil·la i la majoria d’intervencions de la Policia local van ser per molèsties en habitatges.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.