59 rubinencs entren a les llistes de l'atur durant el mes de juliol

La ciutat torna a sumar persones sense feina i la xifra creix fins als 4.410 desocupats

El mes de juliol ha fet tornar enrere el nombre d'aturats a Rubí, ja que se sumen a les llistes de desocupats 59 ciutadans més, sumant un total de 4.410 veïns sense feina. Això si, respecte a la mateixa època de l'any, en el 2021, hi havia 556 desocupats més, dades oferides per l'Observatori de Treball i Model Productiu.

A la comarca, l'atur també ha pujat en aquest mes d'agost, sumant 737 desocupats a un nombre total de 45.395 persones sense lloc de treball. El nombre d'aturats a la ciutat, suposa un 9,7% del total d'aturats en el Vallès Occidental

Només 4 municipis del Vallès Occidental treuen persones de l'atur, aquestes són poblacions com Castellbisbal o Ripollet. Les capitals de la comarca, Terrassa i Sabadell sumen a les llistes, 187 i 114 respectivament. 

A Catalunya, l'atur frena la dinàmica a la baixa que ha mantingut els darrers cinc mesos amb un repunt de 3.310 desocupats al juliol, el que suposa un 0,98% més que al juny.

Aquestes dades situen a Catalunya com a la comunitat on més ha pujat a l'atur, ja que amb valors generals de tot l'Estat, s'han sumat 3.230 desocupats a les llistes. Aquesta xifra és inferior a les dades de Catalunya, el motiu que a altres comunitats si han aconseguit baixar el nombre de persones sense feina.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.