El 6 de setembre comença el curs escolar a Rubí

Les classes acabaran el 21 de juny de 2024 per a totes les etapes educatives, menys per a segon de batxillerat i FP que ho faran abans

El curs escolar 2023-2024 començarà el 6 de setembre per a les escoles bressol, Infantil, Primària i l'ESO a Rubí i a la majoria de la resta del territori. En canvi, els alumnes de Batxillerat i FP no ho faran fins al 12 de setembre.

Dies després de l'inici de les classes, els alumnes ja podran gaudir d'un pont de vacances, ja que la Diada de Catalunya de l'11 de setembre cau en dilluns.

El curs acabarà el 21 de juny de 2024 per a totes les etapes educatives, menys per al curs de segon de batxillerat i FP que ho faran el 14 de setembre. Per altra banda, les escoles bressol allargaran el seu servei educatiu durant el juliol.

Durant aquest curs escolar, els alumnes també gaudiran de dos períodes de vacances significatius: per una banda, les de Nadal, i per l'altra les de Setmana Santa, que aquest curs seran del dilluns 25 de març fins a l'1 d'abril (tots dos inclosos).

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.