contingut promocionat
wellness kliniek logo

 

 

A la clínica estètica Wellness Kliniek no pagaràs ni un euro més

Aquest centre ubicat al carrer Marconi, 72 de Rubí t'ofereix una cirurgia estètica de qualitat per un preu molt ajustat

Aquells interessats que han estat investigant sobre cirurgia estètica, sabran millor que ningú que moltes clíniques ofereixen preus que no poden complir realment, i enfronten el pacient a la desagradable sorpresa que, al moment de la consulta, el preu que ha vist a la pàgina web o a les xarxes socials, difereix molt del preu real que haurà de pagar per la seva cirurgia. A Wellness Kliniek, tenen una política de transparència de preus amb la qual busquen que no paguis per la teva cirurgia ni un euro més del que val. És per això que a la pàgina web els interessats poden consultar els preus directament i en venir a la clínica trobaran que, per exemple, l'augment de pit, el tractament estrella, té un cost total de 2.895 € sense sorpreses!

  Demana cita ara!

Per què és una clínica estètica amb preus ajustats?

Qualitat i preus assequibles en cirurgia plàstica, són característiques que diferencien Wellness Kliniek. Com es pot aconseguir aquesta combinació? Un dels factors és sens dubte la importància de comptar amb quiròfans propis dins de la clínica.

El segon element clau és l'innovador concepte "clínica de dia". És important i consisteix a fer una intervenció quirúrgica sense necessitat d'ingrés hospitalari, cosa que també representa un enfocament atractiu per als que acudeixen a la clínica des d'altres països o fins i tot des de diferents punts de tot Espanya: "Fem, per exemple, un augment de pit en un dia, sense necessitat d'ingrés i la pacient pot anar-se'n a casa gràcies a l'ús de les tècniques i els processos més avançats que afavoreixen un menor temps de cirurgia, amb mínimes incisions, una recuperació ràpida i menys dolorosa, i minimitzant el risc d'infeccions.” Explica Miriam Cámara, Directora d'Infermeria.

El tercer element, i potser el més decisiu, que juga a favor dels millors resultats al millor preu, és precisament la utilització del dispositiu patentat augment de pit anomenat MIBAD, desenvolupat per especialistes de la casa. Aquest dispositiu mèdic permet dur a terme la cirurgia d'implants mamaris mínimament invasiva - MIBIS, anteriorment descrita. En reduir el temps al quiròfan, els costos disminueixen sense perjudicar la qualitat del resultat final.

Després de 25 anys d'experiència i més de 100.000 pacients satisfets, la clínica s'enorgulleix de portar la seva filosofia de qualitat, servei i cirurgia plàstica assequible per a tots cada cop més llocs del món.

Si necessites qualsevol dels tractaments de cirurgia estètica de qualitat que ofereix aquesta clínica estètica, contacta amb Wellness Kliniek.

  Demana cita ara!