Les activitats de Nadal i el festival de microteatre omplen el cap de setmana

La Zambombada de l’Hermandad Rociera Andaluza de Rubí i els contes de Susagna Navó han estat dues de les activitats protagonistes d’aquestes jornades

L’Ajuntament de Rubí ha iniciat el programa de Nadal del cap de setmana i ha realitzat tot un seguit d’activitats enfocades en aquesta festivitat per diferents espais de la ciutat.

La Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler ha acollit aquest dissabte al matí dues activitats gratuïtes i d’aforament limitat dirigides als infants d’entre 0 i 10 anys. La primera, “El concert més petit”, s’ha basat en l’escolta de cançons populars interpretades per tres músics en viu; mentre la segona, “Music & dance in English”, ha barrejat la dansa amb l’aprenentatge d’anglès. L’Ateneu també ha organitzat una activitat musical per a nens de fins a 4 anys que requeria inscripció prèvia.

Durant tot el matí la Plaça Dr. Guardiet s’ha omplert de nens i nenes que han pogut participar al taller de decoracions de pinyes que s’ha organitzat dins la carpa de Nadal o jugar als diversos jocs tronats que es trobaven repartits per la plaça.

Al llarg de la tarda, a la Plaça Dr. Pearson, s’ha realitzat un taller de bombolles de sabó gegants, els contes de Nadal al carro de contes i la decoració de l’arbre de Nadal.

 
IMG 9107
IMG 9071

 

Durant el dia de diumenge s’han dut a terme aquestes activitats de nou, i moltes altres de diferents. L’Hermandad Rociera Andaluza de Rubí ha realitzat per sisè any consecutiu una zambombada a la Plaça de Catalunya, acompanyats enguany per l’Hermandad Rociera Andaluza de Granollers. D’altra banda, la narradora Susagna Navó ha iniciat a les 12h una lectura de contes de Nadal a la carpa de la Plaça Dr. Guardiet, que ha reunit a nens i nenes de tota la ciutat.

IMG 9300
IMG 9341
 

La pista de gel de la Plaça Nova de l’Estació ha estat oberta durant tot el cap de setmana d’11h a 21h, com també ho ha estat El Món del Tió i la Fira de Nadal. El Tió gegant dels comerciants i el trenet dels comerciants s’han passejat pels carrers de la ciutat al llarg de les dues jornades. 

IMG 9216

El festival de microteatre ha estat un dels punts clau del cap de setmana a Rubí. La 5a edició del Festival Jove de Microteatre s’ha celebrat al Centre Rubinenc d’Alternatives Culturals (CRAC), on s’han representat obres de 15 minuts de la mà de vuit companyies de teatre. La temàtica d’aquest any ha estat el futur i el que ens depararà, i s’han interpretat obres com “Un viaje al futuro” i “Tot tornarà a començar”, el dissabte; i “Y Tinder porque me toca” i “No vindrà”, el diumenge.

 

 

Més informació